DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Novinky 2018

 


05.10.2018

Užíváme si babí léto, houbaříme a fotit moc nestíháme. Tak jen pár póz z lesa a už zase mažem do přírody.


04.09.2018

E.T. volá domů ... ehm totiž ... Draco píše! laugh Vyrostl z něj frajer. Je zdravý, spokojený a páníčci jakbysmet. Takové zprávy jsou nejkrásnější.


11.08.2018

Konečně není vedro a tak nás panička zase vyvezla. Ovšem procházka nezačala moc dobře. Paničku atakoval bodavý hmyz. Útok se zdařil a paniččin prst dosti věrohodně připomínal buřt. Dalším nezdarem byl únik večeře. Povšiměte si prosím, že naše nezdary zdokumentovala, ale foto bodavého hmyzu nikde! To Julii naštvalo a za trest se na fotkách tvářila jako monstrum. Moc se jí to nevyplatilo, na závěr musela pak nosit klacíky z vody!


31.07.2018

O víkendu jsme se zúčastnili speciání klubové výstavy. Drakinka bojovala i v tom nekutečném úmorném vedru. A úsilí se vyplatilo - Nejlepší dorostonec speciální výstavy je doma! Je to moje holka šikovná, dělá mi radost a jsem na ni pyšná. Posudek ZDE.


17.07.2018

Výletujeme, procházkujeme, houbaříme, zkrátka užíváme prázdniny.


17.06.2018

Nějak ty aktualizace flákáme wink. Né že by se vůbec nic nedělo, ale nic zásadního. Momentálně hlídáme Igorka, tak si užíváme v pěti.

P.S. Kdyby jste chtěli vidět jací jsou Igorek s Jůlinkou (Igorek obzvlášť) zdatní plavci, koukněte ke mě na FB.


12.05.2018

Již tradičně jsme se zúčastnili krajské výstavy ve Staňkově. Letos vyšlo počasí a Drakinka, jako jediný zástupce plemene na této výstavě, se zhostila reprezentace na výbornou. Na stole nám ještě trocha cviku chybí, ale jinak šlapala jako hodinky, čímž si získala pana rozhodčího, který ji moc chválil a napsal moc pěkný posudek - ZDE.


01.05.2018

Místo prvomájového průvodu jsme vyrazili na Šumavu. Po delší době jsme navštívili úžasné Zhůří. Tam atmosféra nikdy nezklame.


15.04.2018

Včera to vypadalo, že přišlo rovnou léto. Tak jsem vzala holky na pořádnou dováděcí vychajdu. Jo jo celý večer byl božský klid! devilwink


01.04.2018

Jelikož na cvičáku jsme díky času a počasí byli zatím jen jednou, snažíme se dohánět socializaci u "tety" Jany (CHS Garzo Lobo). Díky její smečce nám to docela jde :)


25.3.2018


28.02.2018

Koukám, že jsme opět dlouho neaktualizovali. Nějak nám ten čas letí. Popravdě počasí na vycházky není a Drakuše se rozhodla přesrsťovat stylem "lepra", takže byla jistý čas nefotitelná. Teď už se to trochu zlepšilo, ale pořád to je náš malý vypelichanec.

A napsal nám Draco!

Dobrý den, už týden se Vám chystám napsat. Zžili jsme se perfektně, Draco je skvělý. Seznámení s velkými psy proběhlo bez problému, řekli bychom, že se víc boji oni než Draco 😁 je to torpédo. Očkováni také v pořádku, byl šikovný,  všem se moc líbil a pan doktor říkal, ze je vše jak má být. Zrovna je ve fázi “pelichání” a ztmavnul. Ouška jsme podlepovali jen párkrát, drží krásně. Akorát když je unavený, tak občas padají. Až budeme mít cestu vašim směrem, tak bychom se mohli zastavit, aby jste sama posoudila jak prospívá.
V příloze zasilam par fotek.


24.01.2018

Denynka odjela do nového domova. Bude posilou v CHS Faheroz a první zprávy jsou báječné. Naprosto v pohodě se zařadila do smečky a učí je pořádné lumpárny ! laugh Draco už má také své pánečky, ale ještě chvilku si počká, než mu pánečci připraví pelíšek v jejich novém bydlení. Bude to začátek pro všechny tři, tak jim budem držet palce. A aby se tady ti dva nenudili, začali jsme s výcvikem. No výcvikem, na výcvik potřebujete spolupracující a ovladatelné psy, takže jsem začali přípravu na to ovládání. Dráčata dostala obojky. Čekala jsem to horší. Pár podrbání a už se zase řádí. Obojek je vlastně super věc na tahání toho druhého! Na konec už musel Draco Drakinu brzdit (viz foto vpravo dole wink ).


13.01.2018

Končně byla trocha času a tak jsme zase aktualizovali Dráčata - vrh D.